Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

HNIT-BALTIC antroje rungtynių pusėje sutriuškino Geodeziniai matavimai/InfoEra ekipą

Trečiadienio vakarą ant parketo Ekinsto arenoje žengė HNIT-BALTIC ir Geodeziniai matavimai/Infoera. Abi ekipos turėjo turėti savų ambicijų - HNIT'ai reabilituotis po pirmojo pralaimėjimo, o jungtinė komanda iškovoti antrąją pergalę iš eilės. Džiaugtis įvykdytais tikslais galėjo HB ekipa, kuri uraganiško puolimo dėka antroje pusėje pervažiavo jungtinę komandą 65:40. 

Rungtynės prasidėjo itin chaotiškai - daugiau klaidų, negu taškų, o vangųjį pirmąjį kėlinį laimėjo HB - 11:8. Nors antrajame kėlinyje kokybės puolime atsirado šiek tiek daugiau, bet scenarijus labai panašus - HB dar keliais taškais padidino pranašumą. 25:18 po dviejų kėlinių. 

Antroji rungtynių pusėję prasidėjo Geodezinių matavimų/InfoEros atgimimu - kėlinio viduryje skirtumas sumenko iki 4 taškų ir atrodė, kad mūsų laukia itin intriguojančios paskutinių 15 minučių, tačiau, tai buvo viskas ką pavyko padaryti. HB įjungė penktąją pavarą ir iki kėlinio pabaigos padidino pranašumą iki dviženklio 46:35, o lemiamame ketvirtyje lyg su įjungtu rankiniu stabdžiu žaidusi jungtinė komanda visiškai kapituliavo - 65:40. 

Nugalėtojų gretose eilinį kartą rezultatyviausias buvo R. Pilitauskas, kuris įraitė 22 taškus ir sugriebė 16 kamuolių. Povilas Tamulevičius pridėjo 15 taškų ir 14 atkovotų kamuolių. Pralaimėjusiųjų skęstantį laivą išlaviruoti bandė T. Narečionis, kurio sąskaitoje daugiau negu pusė komandos taškų - 21, tačiau tik 1 taiklus tritaškis iš 14. Taip pat T. Narečionis užfiksavo šio sezono perimtų kamuolių grafoje, kuomet pavogė net 8 kamuolius. 

P.S Visiems linkime linksmų ir jaukių Šv. Velykų artimųjų rate!