Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

KKSC išvargo pergalę prieš RPK, Trakai sumindė "Viltį"

Vasara tik prasidėjo, bet Trakų rajono krepšinio taurė eina į pabaigą. Birželio 3-iąją buvo sužaisti dar du susitikimai ir iki turnyro pabaigos liko vos 5 rungtynės.

Birželio 3-iąją itin atkakliame ir nervingame mače traumų išretinti KKSC įveikė Trakų RPK vyrus - 71:64. Antroje vakaro dalyje Trakai užtikrintai susitvarkė su be savo lyderio Edgaro Pundziaus žaidusiais Senųjų Trakų "Vilties" - 87:47.

Pirmieji į kovą stojo 6-iese atvykę RPK ir dėl netekčių vos 8 žaidėjus surinkusi Renato Kurilionoko KKSC. Pirmoje rungtynių pusėje gerokai daugiau patirties turintys pareigūnai išnaudojo savo ūgio ir masės pranašumą, bet jaunatviškas entuziazmas neleido RPK nubėgti į priekį ir į pertrauką pareigūnai nešėsi vos 4 taškų persvarą - 38:34. Per pertrauką savo pajėgas mobilizavę KKSC trečią ketvirtį laimėjo dviženkle persvara ir prieš lemiamą ketvirtį turėjo gana saugų pranašumą - 54:47. Nors 4-ajame kėlinyje KKSC įgijo rekordinę 16 taškų persvarą - 69:53, tačiau į lemiamą šturmą pakilusiems pareigūnams pritrūko laiko ir jėgų - likus 2 minutėms dėl asmeninių pražangų limito RPK liko 4-iese. Galutinis rungtynių rezultatas - 71:64 - KKSC įsirašo 3-iąją pergalę iš eilės!

Antrasis vakaro susitikimas žadėjo intrigą, tačiau be Edgaro Pundziaus atvykę Senieji Trakai patys apsunkino savo galimybes. Trakai savo ruožtu penktadienio vakarą juokauti nebuvo linkę ir norėjo reikalus sutvarkyti kaip įmanoma greičiau, kad dar būtų spėta atsigaivinti ežere. Nuo pat pradžios griebę jautį už ragų ir įgiję dviženklį pranašumą, antrame kėlinyje apsukų taip pat nemažino - 45:29 po dviejų kėlinių. Antroje rungtynių pusėje vaizdas nesikeitė, o daugiau kaltų gynyboje ieškoję "Vilties" krepšininkai toliau grimzdo į dugną - 75:41. Paskutinysis ketvirtis tebuvo visiškas formalumas, kuriame komandos daugiau klydo negu rinko taškus (12:6) ir sirena skelbianti rungtynių pabaigą užfiksavo įtikinamą Trakų pergalę 87:47. Trakų ekipoje fantastišką žaidimą demonstravo ir įspūdingą dvigubą dublį surinko Vitalij Podgaiskij - vidurio puolėjas pelnė 25 taškus ir atkovojo net 20 kamuolių iš kurių net 9 po varžovų krepšiu. Sveikiname Vitalij su kolkas įspūdingiausiu asmeniniu pasirodymu šių metų taurėje - 47 naudingumo balai!