Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

„Matininkų“ taurės turnyre dar dvi J.U.M.P nesėkmės ir Geodezijos centro pergalė

„Matininkų“ taurės turnyro reguliarusis sezonas persirito į antrąją pusę, visos komandos baigė pirmojo rato kovas ir didžioji dalis jau sužaidė savo penktuosius susitikimus, taip pradėdami antrąjį ratą.

Sekmadienio vakarą į aikštelę žengė vis dar be pergalių liekantys J.U.M.P vyrai bei pralaimėjimo kartėlio dar nepatyrusi Narestos ekipa. Tradicijos nesikeitė ir sekmadienį – 62:52 pergalę iškovojo Naresta.

Nors rungtynių pradžia geresnė buvo J.U.M.P vyrams, kurie laimėjo pirmąjį kėlinį, tačiau antrajame kiek atkutę Narestos krepšininkai rezultatą išlygino. Po dviejų kėlinių lygybė – 29:29. Lūžis įvyko trečiajame kėlinyje, kuomet varžovus savo gynybos labirintuose paklaidinę Narestos krepšininkai į savo krepšį praleido vos 5 taškus ir po trijų kėlinių pirmavo solidžiu skirtumu – 48:34. Paskutinės 10 minučių tebuvo visiškas formalumas, kuriame J.U.M.P šiek tiek pavyko aptirpdyti persvarą – 62:52.

Narestos ekipoje rezultatyviausiai žaidė P. Levandavičius, kurio sąskaitoje 17 taškų, tačiau naudingiausias buvo R. Janušauskas pridėjęs galingą dvigubą dublį – 16 taškų ir 10 atkovotų kamuolių. Pralaimėjusiųjų gretose rezultatyviausias buvo J. Jeremičius, pelnęs 17 taškų.

Pirmadienio vakarą „Ekinstos“ arenoje išvydome net dvi rungtynes.

Gana netikėtai lengvą pergalę iškovojo Geodezijos centras, kurie 78-57 sutriuškinio HNIT-BALTIC ir susilygino su jais pergalių skaičiumi.

Pirmajame kėlinyje abi ekipos laikėsi viena kitos įkandin ir sužaidus 10 minučių minimalia persvara galėjo džiaugtis Geodezijos centras, tačiau jau antrasis kėlinys buvo visiškai kitoks. Geodezijos centro puolimo garvežys tiesiog suvažinėjo HNIT‘ų pastangas gynyboje, kėlinys laimėtas 28:15 ir daugiau nei solidi persvara po dviejų kėlinių – 45:31. Tiesa, Geodezijos centras net neturėjo minčių stabdyti savo žaidimo ir antroje pusėje didino savo pranašumą, pasibaigus rungtynėms švieslentėje degė triuškinančią Geodezijos centro pergalę fiksuojantys skaičiai – 78:57.

Nugalėtojų gretose puikų pasirodymą surengė R. Eimutis – 25 taškai ir 6 atkovoti kamuoliai. Kaip įprasta HB ekipoje, rezultatyviausias buvo R. Pilitauskas, surinkęs 15 taškų.

Antroje pirmadienio dvikovoje į aikštelę žengė J.U.M.P ir Geodeziniai matavimai/InfoEra ekipos. 5-ąjį pralaimėjimą iš eilės patyrė J.U.M.P vyrai – 48:71.

Priešingai nei sekmadienio dvikovoje, J.U.M.P nuo pat rungtynių pradžios buvo besivejančiųjų vaidmenyje, o sužaidus du kėlinius deficitas jau buvo dviženklis – 24:34. Triuškinamai trečiąjį kėlinį laimėjusi (23:10) jungtinė ekipa atsakė į visus klausimas, o 4-ajame per daug nesistengė ir jį sužaidė lygiu rezultatu. Galutinis rezultatas – 71:48.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidė ekipos lyderis T. Narečionis, kurio sąskaitoje 27 taškai ir 10 atkovotų kamuolių. J.U.M.P ekipoje kaip ir sekmadienį rezultatyviausiai žaidė J. Jeremičius, pelnęs 16 taškų.