Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

Out of Office be jokių prošvaisčių susitvarkė su eNMA, o lyderių mūšyje Ismegink.LT užsitikrino reguliaraus sezono nugalėtojų vardą

Iki reguliariojo sezono pabaigos liekant vis mažiau rungtynių, lieka vis mažiau neatsakytų klausimų. eNMA turės dar vieną galimybę pabandyti iškovoti pergalę, o itin karštame lyderių mušyje pergalę iškovojo ir reguliariojo sezono laimėtojų vardą užsitikrino Ismegink.LT vyrukai.

Kovo 1-ąją kalendorinio pavasario kovas „Aitvare“ pradėjo eNMA ir Out of Office ekipos. Rungtynės, kuriose panelei Intrigai apsilankyti pasirodė per šalta, be didelių sunkumų pavyko laimėti OoO vyrams.

Jau nuo pat rungtynių pradžios jautį už ragų griebė Out of Office ekipa, kuri per pirmojo ketvirčio pusę į savo krepšį praleido vos 2 taškus ir pirmavo – 9:2. eNMA ir toliau sunkiai sekėsi išsibudinti iš žiemos miego, o taškus lyg grybus rudenį rinkę OoO vyrukai tolo kosminiu greičiu – 24:6.

Sėkmingas pirmasis ketvirtis, šiek tiek leido atsipalaiduti Out of Office vyrams, kurie antrajame kėlinuke taškus rinko kiek lėtesniu tempu, bet sėkmingos gynybos dėka persvara toliau didėjo, o po dviejų kėlinių ekipas skyrė ketvirtis šimto – 15:40.

Nors iki kėlinio pabaigos likus kiek daugiau nei 3 minutėms eNMA buvo aptirpdę savo deficitą iki 20 – 26:46, tačiau dar viena sėkminga ofisinių atkarpa leido prieš lemiamą ketvirtį susikrauti triuškininantį pranašumą – 57:28.

Paskutiniosios 10 minučių buvo visiškas formalumas, kuris kaip ir visos rungtynės gerokai sėkmingesnis buvo OoO ekipai, kuri paskutiniųjų minučių atkarpą laimėjo 19:3, o aidint finalinei sirenai švieslentėje degė nepadorūs skaičiai – 76:35.

Out of Office ekipoje Vaidas Mackevičius pelnė 20 taškų ir atkovojo 10 kamuolių, o Justas Malkauskas pridėjo 16 taškų ir 8 atšokusius kamuolius.

eNMA ekipoje vienintelis dviženklį taškų skaičių pelnė Edmundas Bačkierius – 13 taškų.

Kovo 5-ąją, rungtynėse tarp Ismegink.LT ir ŽŪK ekipų daug taškų turėjo būti sudėlioti į savo vietas. Taip ir įvyko – po itin atkaklių ir labai emocingų rungtynių Ismegink.LT džiaugėsi ne tik pergale, bet ir reguliaraus sezono nugalėtojo titulu. Tuo tarpu, ŽŪK paskutinėse sezono rungtynėse kovos dėl vienintelio tiesioginio bilieto į pusfinalį, jiems iššūkį mes ŽŪIKVC.

Atkakliai prasidėjusiose rungtynėse pirmuosiuos du kėlinius komandos žengė koja kojon ir einant į rūbinę ŽŪK galėjo džiaugtis turėdami vieno metimo persvarą – 30:28.

Trečiajame ketvirtyje agresyvesnę gynybą pradėję taikyti Ismegink.LT ėmė raškyti pirmuosius to vaisius. Laimėję gana nerezultatyvų kėlinį 17:11, prieš lemiamą ketvirtį mėgintojai buvo pirmaujančiųjų vaidmenyje 45:41.

Ketvirtajame kėlinyje Ismegink.LT neleido ŽŪK ekipai perlaužti rungtynių eigos savo naudai ir pasididino savo pranašumą iki dviženklio, o rungtynes laimėjo 68:56.

Sveikiname Ismegink.LT tapus reguliariojo sezono nugalėtojais!

Ismegink.LT ekipoje rezultatyviausias buvo Vytautas Ubartas, pelnęs 15 taškų. 13 taškų pridėjo Mindaugas Sutkus.

ŽŪK ekipą į priekį tempė 19 taškų pelnęs Algirdas Vilimas. Simonas Bužinskas surinko 11 taškų.