Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

RPK turnyrą baigė pergalę, Aukštadvaris pervažiavo KKSC

Trakų rajono taurė pasiekė finišo tiesiąją. Birželio 7d. buvo sužaisti dar du susitikimai, Trakų RPK ekipa turnyrą baigė, o likusioms ekipoms liko sužaisti po vieną susitikimą šeštadienį (birželio 11d.).

Antradienio vakarą pirmieji į aikštę žengė be pergalių buvę "Galvės" vyrai ir vienintelę pergalę savo sąskaitoje turėję RPK vyrai. Po itin atkaklios kovos ir taiklaus Ramūno Kančausko metimo likus 2 sekundėmis pergalę 65:63 iškovojo RPK. Rungtynės visą laiką vyko taškas į tašką ir nors trečiojo kėlinio antroje pusėje RPK pakeitus gynybą iš zoninės į asmeninę pavyko įgyti apčiuopiamesnį 9 taškų skirtumą, tačiau patyrusi "Galvės" ekipa, vedama puikiai žaidusio Ginto Gerdvilio grįžo į rungtynes ir išlaikė intrigą iki galo. Nors likus žaisti kiek daugiau nei 20 sekundžių po taiklių metimų dėl dviejų techninių pražangų "Galvės" atsarginių suoleliui RPK turėjo net 5 taškų pranašumą, tačiau patyrę "Galvės" vyrai spaudimo ir taiklių baudos metimų dėka rezultatą išlygino likus žaisti 5 sekundes. Po minutes pertraukėlės savo žmonių nesugaudę ir metimą iš po krepšio pramiegoję "Galvės" vyrai lemiamam atsakui turėjo 2,2 sekundės, tačiau Šarūno Ūso metimas iš gana patogios padėties tikslo nepasiekė. Fantastišką pasirodymą surengė rungtynių didvyris R. Kančauskas, jo sąskaitoje 16 taškų, 18 atkovotų kamuolių ir 34 naudingumo balai bei pergalingas metimas.

Antroje vakaro dvikovoje svečiai iš Aukštadvario metė iššūkį KKSC jaunimui. Pergalę po itin galingai sužaistos antros pusės šventė Aukštadvris - 99:49. Nors pirmoje pusėje KKSC vaikinai nagais ir dantimis kabinosi ir stengėsi nepaleisti Aukštadvario, tačiau einant ilsėtis po dviejų kėlinių ekipas vistiek skyrė dviženklis skirtumas - 42:31. Antroje pusėje Aukštadvaris įjungė aukštesnę pavarą - agresyvus žaidimas gynyboje, tikslūs veiksmai puolime leido svečiams iš kaimyninio Aukštadvario didinti savo pranašumą dideliu tempu. Aidint rungtynių sirenoje švieslentėje degė triuškinantys skaičiai - 99:49. Aukštadvario gretose fantastišką pasirodymą surengė Edvinas Slapšys - jo sąskaitoje 38 taškai ir 36 naudingumo balai.

Birželio 11 dieną (šeštadienį) finišuos Trakų rajono taurė. Tarsi vyšnia ant torto turėtų būti 13 valandą vyksiančios rungtynės tarp Lentvario ir Trakų. Šio mačo nugalėtojas taps 2016 metų Trakų rajono taurės laimėtoju!