Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

EPKT Elektrėnų "SC" spurtas 12:0 rungtynių gale prieš Kruonio "Žaibas" ir +4 prieš atsakomą dvikovą

Gegužės 10 d. įvykusios Kruonio „Žaibas“ - Elektrėnų „Sporto Centras“ rungtynės papuoštų daugelio čempionatų finalus, nes kova vyko dėl kiekvieno aikštės centimetro, dėl kiekvieno kamuolio, rungtyniauta taškas į tašką, o pirmaujanti komanda keitėsi net 14 kartų, 4 kartus rezultatas buvo lygus ir įspūdingas finišas 12:0 per paskutines penkias minutes „SC“ komandai leido įsirašyti pergalę 82:78 ir prieš atsakomąsiais rungtynes turėti trapų 4 taškų pranašumą. Tad šioje poroje dar tikrai niekas neaišku.

Po rungtynių Karolis Jovaiša (Elektrėnų „Sporto Centras“) sakė, kad 4 taškai čia nieko nereiškia. Žinau, kad varžybos bus atkaklios ir susikrauta persvara tikrai mums negarantuoja vietos pusfinalyje. Tad sekančiose rungtynėse tikrai nepasiduosim ir kovosim. Kiek žinau dar pora žaidėjų turėtų gryšti po traumų virtinės, tad turėtume būti dar stipresni ir stengsimės išlaikyti sukauptą persvarą. Pergalę šiandien lėmė komandinė dvasia, nors susirinkom ir negausiai, kas negalėjo dėl traumų atvykti, kas dėl kitų priežasčių, bet kiekvienas turėjo savo rolę aikštėje. Pakrito mums tritaškiai, apsigynėm nuo varžovų atakų, sustabdėm jų greitą puolimą. Sužaidėm tikrai komandiškai. Todėl ir šventėm pergalę.

Martynas Šumskis (Kruonio Žaibas): kaip jau tradiciškai nesusirenkam pilnos sudėties į rungtynes. Vėl atvykom tik 6 žaidėjai,ko pasekoje toks ir rezultatas. Kam darbai, šeima, mokslai ar kitos aplinkybės trukdo atvykti i varžybas. Minus 4 taškai, mes tikrai nepasiduosim , kovosim ir parodysim, kad galim ir laimėsim. Tikiu, kad galim laimėti ir patekti į pusfinalį.