Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

EPKT KK "Žiežmariai" komandos gynybinė siena per kieta SK "Centauras-1" jaunimui

Gegužės 10 sužaistos dar vienos ketvirtfinalio pirmos rungtynės tarp KK „Žiežmariai“ ir SK „Centauras-1“  krepšinio komandų, kurias 20 taškų skirtumu laimėjo svečiai iš Žiežmarių 84:64 ir taip beveik užsitikrindami vietą pusfinalyje. Rungtynių pradžioje komandos žaidė labai apylygiai ir pirmąjį kėlinį nei žiežmariškiams, nei Centauro jaunimui nepavyko atsiplėšti nuo savo varžovų. Po pirmoji kėlinio 17:16 pirmavo Žiežmariai. Bet tai buvo viskas ką SK „Centauras-1“ galėjo pasiūlyti KK „Žiežmariai“. Pradėję strigti jaunieji Elektrėnų krepšininkai nesugebėjo atlaikyti Žiežmarių tempo ir pralaimėjo antrąjį kėlinį 27:11, o rezultatas įpusėjus dvikovai buvo 43:28. Po pertraukos KK „Žiežmariai“| toliau didino savo pranašumą ir po trijų kėlinių jau pirmavo 66:42. Ketvirtasis kėlinys tebuvo formalumas, kur išlaikę persvarą KK „Žiežmariai“ ramiai užbaigė rungtynes ir prieš atsakomąsias rungtynės susikrovė 20ties taškų persvarą, kuri beveik garantuoja jiems vieta kitame etape.

Po rungtynių abi komandos trumpai pakomentavo rungtynes.

Arvydas Pūras (KK Žiežmariai): buvo banguotos rungtynės, bet rezultatas mus tenkina. Aišku padarėm nereikalingų klaidų, bet viskas gerai. Antroje pusėje pakrito tritaškiai ir gerai apsigynėm, todėl ir rezultatas toks. Nors skirtumas ir 20 taškų tai nieko nelems. Visada reikia žaisti iki pergalės.

Vidmantas Pupininkas (SK Centauras-1): deja, bet kaip kuriems žaidėjams dar per sunku žaisti prieš tokio lygio komanda, susijaudina, neišlaiko koncentracijos, greit pavargsta, tokie jau tie jauni žaidėjai. Jiems reikia dar daug daug dirbti ir dirbti. Žaisti reikia kietai, jei neapsigini reikia bauduoti ne per smarkiai, bet kad bauda būtų be taškų. Norėjosi išeiti į aikštelę ir parodyti kaip reikia gintis. Atsakomose rungtynes pažadam kovą. Esam pikti tiek ant savęs, tiek ant varžovo, tad kausimės iki galo. 20 taškų deficitas nieko nereiškia, nes kamuolys apvalus.