Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

Favoritai toliau renkasi pergales

Dar viena savaitėlė prabėgo MMA kovotojų lygoje. Praėjusią savaitę pergales rinkosi favoritų etiketes turėję klubai, o intriga net nekvepėjo nė vienose rungtynėse.

Sudervės miestelio atstovai susitvarkė su 3A ekipa

Sudervė TEAM toliau sėkmingai gina savo namų tvirtovę ir šįkart įsirašė dar vieną pergalę įveikdami 3A ekipos atstovus.

Rungtynės prasidėjo itin vangiai, abiems ekipoms taškus rinkti sekėsi itin sunkiai, o pirmojo ketvirčio pabaigoje šiokiu tokiu pranašumu džiaugėsi šeimininkai – 13:9. Antrajame kėlinyje ekipos panašu išsibudino ir tempas puolime gerokai padidėjo, tačiau 3A nespėjo koja kojon žengti su uraganiniu Sudervės greičiu, o po dviejų kėlinių ekipas jau skyrė dviženklis pranašumas – 37:26.

Trumpas atokvėpis po pirmosios pusės daugiau jėgų panašu nepridėjo, nes ekipos grįžo į pirmo kėlinio scenarijų ir taškus rinko tokiu tempu kaip galima vidury žiemos galima rinkti grybus, itin nerezultatyvų ketvirtį 14:8 laimėję suderviečiai užtvirtino savo pranašumą ir paskutiniai 10 minučių atkarpai paliko formalumus. Panašu, kad išaiškėjus nugalėtojui abi ekipos nusimetė psichologinę naštą ir paskutinis kėlinys vėl priminė, kad krepšinyje galima pelnyti taškus, 20:20 pasibaigęs kėlinys lėmė, kad Sudervė iškovojo pergalė 71:54.

Itin komandiškai žaidusios Sudervės gretose rezultatyviausias buvo Aleksandr Lipnevič, pelnęs 15 taškų ir atlikęs 6 perdavimus. Į dviženklę zoną spėjo įlipti ir 10 taškų surinko Arnold Dacevič, kurio sąskaitoje ir 7 atkovoti kamuoliai.

Paradoksalu, bet rezultatyviausias 3A krepšininkas Tomas Prieskienis pelnęs 16 taškų buvo „minusinis“ ir savo sąskaitoje turėjo -1 naudingumo balą. Dvigubą dublį įsirašė Albertas Jonas Bareišis – 12 taškų ir 11 atkovotų kamuolių.

Išmėgink.LT šiemet dar neklupo ir įsirašė 3-iąją pergalę iš eilės

Didelė Išmėgink.LT puolimo sparta, neleido ŽŪK ekipai kibti į atlapus varžovams. ŽŪK ekipai tai buvo jau 3-iasis pralaimėjimas iš eilės.

Panašu, kad jau nuo pat rungtynių pradžios „mėgintojai“ nebuvo nusiteikę juokauti, o per pirmąjį ketvirtį sukratę 32 taškus, pasiuntė varžovus į lengva nokdauną – 32:17. Tiesa, nokautas nebuvo toks stiprus ir jau antrajame kėlinyje ŽŪK parodė, kad nesileis būti mindomi, laimėję kėlinį 26:22 jie į pertrauką išėjo atsilikinėdami 43:54.

Pirmosios rungtynių pusės sparta panašu turėjo pasėkmių, trečiajame ketvirtyje abi komandos vargiai rasdavo kelių link varžovų krepšio, o Išmėgink.LT toks žaidimas buvo naudingesnis, nes jų pranašumas nepakito, po lygiosiomis (11:11) pasibaigusio vis dar dviženklis pranašumas – 65:54. Nors tiek Išmėgink.LT, tiek ŽŪK į rungtynes nesusirinko itin gausiai (7 vs. 6), tačiau panašu, kad Išmėgink.LT jėgų turėjo gerokai daugiau. Paskutiniame ketvirtyje rasdami itin daug skylių braškančioje ŽŪK gynyboje, „mėgintojai“ galiausiai sutriuškino varžovus – 93:70.

Naudingiausias šio sezono rungtynes sužaidė Vaidotas Jakavičius, kuris pelnė 33 taškus, atkovojo 6 kamuolius, o iš viso surinko net 34 naudingumo balus. Egidijus Paulauskas surinko 17 taškų, o eilinį kartą po krepšiais dominavęs Vytautas Ubartas sugriebė net 26 atšokusius kamuolius ir dar pridėjo 14 taškų.

ŽŪK ekipoje Saulius Žilys pelnė 22 taškus, o Jonas Pupius bandė mesti iššūkį Vytautui Ubartui ir į savo sąskaitą įsirašė 15 taškų ir 15 atkovotų kamuolių.

Puiki pirmoji rungtynių pusė leido Lietuvos Rytui įveikti Geodezinius matavimus

Fenomenalų antrąjį ketvirtį sužaidę Rytiečiai antroje pusėje atidavė kontrolę Geodeziniams matavimams, tačiau pergalę pasiliko savo rankose.

Pirmasis kėlinys žadėjo intrigą visų rungtynių metu, nes po pirmojo ketvirčio vieno metimo pranašumu džiaugėsi Lietuvos Rytas – 20:18. Tačiau kas nutiko antrajame kėlinyje sudėliojo visus taškus ant „i“ šiose rungtynėse. Įspūdingas puolimas, kibi ir agresyvi gynyba leido Lietuvos Rytui kėlinį laimėti net 32:9 ir turėtų triuškinantį pranašumą – 52:27.

Galima pagirti Geodezinius matavimus, kurie nesubyrėjo po tragiško antrojo kėlinio ir trečiajame pademonstravo norą ir kovingumą, bei sugebėjo per pusę sumažinti savo deficitą – 62:50. Tiesa, pavojaus varpų skambesius išgirdę Lietuvos Ryto atstovai sugebėjo mobilizuotis lemiamame ketvirtyje ir sugįžę į žaidimo ritmą iškovojo pergalę dviženkliu skirtumu – 76:66.

Lietuvos Rytą į priekį vedė Pauliaus Janaščiaus ir Eligijaus Redecko tandemas, kurie atitinkamai pelnė 22 ir 20 taškus, o pastarasis dar pridėjo ir 10 atkovotų kamuolių.

Geodezinių matavimų gretose nesustabdomai žaidė Ignas Kalesnykas, pelnęs daugiau nei pusę ekipos taškų – 34 (9/20 tritaškiai).

Be keitimų vykusiose rungtynėse Naresta sutriuškino Du Karalius

Sekmadienio vakarą abi ekipos į rungtynes delegavo vos 5 žaidėjus, tad iš anksto buvo aišku, kad žaidimo kokybės nebus daug. Naresta tarsi volu pervažiavo Du Karalius ir toliau išliko 1 iš 2 nepralaimėjusių komandų.

Kad Du Karaliai ekipai nieko gero nesišviečia Naresta parodė jau per pirmąsias 10 minučių, kuomet fantastiškai sužaidę pirmąjį ketvirtį pirmavo 33:15. Po antrojo persvara išaugo iki 54:30,  o antroje pusėje teliko sutvarkyti formalumus.

Kaip ir tikėtasi, intrigos Du Karaliai neatkūrė, todėl abiems ekipoms du kėliniai tapo tarsi lengvas pasižaidimas vienas prieš kitą, Du Karaliai gali pasidžiaugti nebent tuo, kad išlaikė Narestos krepšininkus dviejų skaitmenų zonoje. Narestos pergalė 99:62.

Neįtikėtina, tačiau Naresta žaidė taip komandiškai, kad beveik visi žaidėjai pelnė po lygiai – 22, 21, 20, 19 ir 17 taškų. 19 kamuolių sugriebęs Rimas Sakavickas (20 taškų) surinko 35 naudingumo balus.

Vaidas Andriuškevičius surinko 21 tašką ir buvo rezultatyiausias Du Karoliai gretose.

Kas laukia šią savaitę?

*G-Team bandys iškovoti pirmąją pergalę mače su Taika.

*Dvi šį savaitgalį pralaimėjusios ekipos (Du Karaliai ir 3A) sieks reabilituotis

*Ar NMA padarė išvadas po techninio pralaimėjimo ir susirinks gausiau į rungtynes prieš ŽŪK?

*Savaitgalį vainikuos intriguojanti Lietuvos Ryto ir Išmėgink.LT akistata