Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

KKSC ir RPK iškovojo pergales

Gegužės 20 dieną sužaistos dar dvi Trakų rajono taurės varžybos. Jaunieji KKSC krepšininkai susitiko su "Galvės" ekipa, o Trakų RPK vyrai metė pirštinę kaimynams iš Senųjų Trakų - "Vilties" ekipai. 

Pirmojoje penktadienio vakaro akistatoje akis į akį sustiko patirtis ir jaunystė, jauniausia ir vyriausia turnyro ekipos. Trakų KKSC - "Galvė". Kaip jau tampa tradicija, patyrusi "Galvės" ekipa rungtynes visada pradeda gerai - sužaidus 8 minutes jaunimas turėjo 7 taškų deficitą - 12:19, tačiau prieš pat pirmojo kėlinio pabaigą atkutęs jaunimas sugebėjo laimėti ketvirtį - 24:21. Galingas spurtas kėlinio pabaigoje nuėmė įtampos pančius nuo KKSC pečių, antrajame kėlinyje žaidimas atrodė lengvesnis, greitesnis ir užtikrintesnis - rezultatas akivaizdus - 45:31 po dviejų kėlinių. Panašu, kad "stiprus" kėlinys užmigdė jaunimą, antroje pusėje vangiai žaidę KKSC solidų atstumą laikė dėka taiklių tritaškių, o kai entuziazmas žaisti visai dingo, patyrusi "Galvės" ekipa priartėjo iki 6 taškų - nuveikti kažką daugiau paprasčiausiai pritrūko laiko. Renato Kurilionoko auklėtiniai išnešė sveiką kailį - 73:67. 

Antrojoje vakaro dvikovoje Trakų rajono policijos komisariato vyrai susitiko su Mariaus Pavlovskio vadovaujama Senųjų Trakų "Vilties" komanda. Rungtynes itin aktyviai pradėjo RPK vyrai, kurie jau kėlinio viduryje įgijo dviženklę persvarą - 14:4, tačiau kantrus darbas gynyboje "Vilties" ekipai davė vaisių. Po dviejų kėlinių pareigūnai turėjo vos 2 taškų pranašumą - 30:28. Atrodė, kad svečiams iš Senųjų Trakų jau pavyko perlaužti rungtynių svarstykles į savo pusę, kai trečiojo kėlinio pabaigoje "Viltis" jau turėjo gana saugų pranašumą - 45:38. Tačiau pareigūnai dar kartą įrodė, kad ko jau ko, bet kovotojų charakterio jiems tikrai nestinga. Galinga 4 minučių atkarpa 15:2 ir po 3 kėlinių RPK +6 - 53:47. Nors "Viltis" greitai sumažino savo deficitą iki minimumo, tačiau du taiklūs RPK tritaškiai atstatė pranašumą - 61:54. Dar keli sėkmingi epizodai leido pareigūnams įkopti į dviženklę ribą - 64:54. Tačiau "Viltis" baltos vėliavos nekėlė, Edgaro Pundziaus pastangomis skirtumas pradėjo tirpti, tačiau policininkai šturmą atlaikė ir šventė pergalę - 70:64.