Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

Lentvario ir Aukštadvario ekipos įsirašė pergales

Toliau sėkmingai tęsiasi Trakų rajono krepšinio taurė, kurioje gegužės 13 dieną į kovas įsijungė dar dvi ekipos - Trakų RPK ir kaimynai iš Aukštadvario. Vienintelė turnyre dar nesužaidusi nė vieno mačo - Trakų komanda.

Pirmieji penktadienio kovas pradėjo Lentvario ir "Galvės" krepšininkai. Skirtingai turnyrą pradėjusios komandos, ko gero ir šiandien turėjo skirtingus tikslus. Nors patyrusių vilkų "Galvės" komanda kiek netikėtai užklupo visiškai miegančius varžovus ir rungtynes pradėjo 5:0, tačiau tai buvo daugiausia, ką galėjo pasiūlyti "Galvė". Lentvario ekipa spurtavo 22:2 ir jau po pirmųjų dešimties minučių pabėgo 22:7, antrajame kėlinyje įsibegėję lentvariečiai apsukų nemažino, po 2-ojo kėlinio - 42:13. Akivaizdu, kad Lentvario motyvacija nebuvo pati didžiausia ir trečiajame kėlinyje didelių pastangų gynyboje neišvydome - 64:32. Tačiau paskutiniame ketvirtyje veteranų jėgos galutinai išseko, dar vienas dviženkliu skirtumu pralaimėtas ir triuškinantis pralaimėjimas - 39:85.

Antrajame vakaro mače savo debiutus pažymėjo Trakų RPK ir Aukštadvario ekipos. Po itin atkaklios kovos 67-63 pergalę namo išsivežė svečiai iš Aukštadvario. 

Geriau rungtynes pradėjo Aukštadvario krepšininkai, kurie pačioje rungtynių pradžioje įgijo keletos taškų pranašumą ir jį išlaikė iki pat didžiosios pertraukos - 37:30. Tačiau pareigūnai nebūtų pareigūnai, jei nekovotų - kantraus darbo dėka RPK ekipa neleido varžovams bėgti, netgi trumpam įgijusi persvarą, tačiau po 3-ų kėlinių turėjo 4 taškų deficitą - 52:48. Bet tai buvo viskas, ką galėjo sukurti 6-iese į rungtynes atvykę pareigūnai, 4-ajame kėlinyje Aukštadvario vyrai pakilo į šturmą ir likus žaisti pusantros minutės turėjo 13 taškų persvarą, prie viso šito 5-ąją pražanga buvo nubaustas R. Kančauskas ir RPK liko 4-iese. Pagirtina, likę 4-iese pareigūnai baltos vėliavos neiškėlė ir sumažino deficitą iki 4 taškų - 63:67 ir Aukštadvaris įsirašo pirmąją pergalę.