Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

Lyderiai iškovojo lauktas pergales

Dar viena savaitė praskriejo MMA kovose, dar viena savaitė, kurioje staigmenų nebuvo ir lyderiai susirinko prognozuotus taškus. Turnyro lentelės viršuje pokyčių nebuvo, toliau pirmauja be pralaimėjimų žengiančios Narestos ir Wacky Tubeman ekipos, tiesa pastarieji jau sužaidė 10 rungtynių, o Naresta savo sąskaitoje turi 8 pergales.

Pirmajame savaitės mače Naresta vos neprisižaidė

Sausio 10-ąją vykusiose rungtynėse nieko ypatingo ir neįprasto nuo rungtynių pradžios nebuvo. Gana pajėgią sudėtį surinkusi Naresta nuo rungtynių pradžios dominavo prieš Out of Office vyrukus ir dviženklį pranašumą įgijo jau per pirmąsias 10 minučių (23:9). Antrajame ketvirtyje OoO puolimas buvo šiek tiek sėkmingesnis, tačiau į pertrauką Naresta ėjo turėdami jau gana solidžią persvarą – 43:23.

Trečiojo ketvirčio scenarijus buvo labai panašus į antrojo, Naresta kantriai dirbdami gynyboje leido varžovams pelnyti 13 taškų ir prieš lemiamą ketvirtį turėjo rekordinį pranašumą – 60:36. Tačiau, kas nutiko paskutiniame kėlinyje, kuris turėjo būti tiesiog formalumas, turbūt, negalėtų atsakyti net patys Narestos vyrai. Out of Office septynmyliais žingsniais naikino turimą deficitą, o finalinė rungtynių sirena užfiksavo rezultatą, kur ekipas skyrė vos vienas metimas. Narestos pergalė 66:63.

Narestos ekipą į pergalę vedė Arūnas Pranevičius, pelnęs 28 taškus ir Marius Tenikaitis, kurio sąskaitoje 20 taškų. Abu aukštaūgiai atkovojo po 7 atšokusius kamuolius.

Out of Office gretose rezultatyviausias buvo Andrius Butrimas – 21 taškas ir 10 atkovotų kamuolių. Jonas Kausteklis pridėjo 16 taškų, 10 atkovotų kamuolių ir 7 rezultatyvūs perdavimai.

Galingas lemiamas ketvirtis išnešė sausą Wacky Tubeman kailį

Netoli pirmojo prisvilusio blyno buvę Wacky Tubeman laiku atsibudo po šalto dušo ir išvengė pralaimėjimo prieš JAMAM ekipą. Rungtynes geriau pradėjo JAMAM ekipa, kuri vedama savo kapitono Ramūno Puodžiaus ir lyderio Tito Šepečio laimėjo pirmąsias 10 minučių 22:18. Antrajame situacija išliko labai panaši ir į rūbinę JAMAM ėjo būdami pirmaujančiųjų rolėje – 42:39.

Trečiasis kėlinys buvo labai panašus į prieš tai buvusius, atkakli kova, nei viena, nei kita komanda neįgauna iniciatyvos ir rezultatas mums žadėjo itin intriguojantį lemiamą ketvirtį – 60:55. Patyrusi Wacky ekipa lemiamame ketvirtyje įjungė gerokai aukštesnę pavarą negu varžovai ir pradėjo žaisti taip kaip mes esame juos įpratę matyti. Užtikrintos paskutinės 10 minučių ir Wacky Tubeman švenčia savo 9-ąją pergalę – 82:73.

Monstriškai žaidė Tomas Jasiulis, kurio sąskaitoje galingas dvigubas dublis – 31 taškas ir 14 atkovotų kamuolių. Jaunimui pamokų pridalino ir Gaudentas Puškorius, surinkęs 28 taškus.

JAMAM gretose kaip jau tapę įprasta, rezultatyviausias buvo Titas Šepetys – 25 taškai ir 15 atšokusių kamuolių. Ramūnas Puodžius surinko 22 taškus.

Išmėgink.LT naujokas debiutavo pergalingai

Išmėgink.LT pasipildė naujoku, o rungtynės prieš Out of Office nebuvo pačio sunkiausios. Jau nuo pat pradžių jautį už ragų griebusi mėgintojų ekipa, savo skirtumą didino dvigubai – po pirmojo ketvirčio 16:8, o į pertrauką išsineštas „dvigubas“ rezultatas – 40:20.

Antroje pusėje OoO intrigos sugrąžinti nepavyko ir po trijų kėlinių ekipas skyrė jau nepadorus skirtumas – 62:35. Ketvirtajame antro panašaus sugrįžimo per savaitę OoO nepadarė, o bet rezultatą kiek sušvelnino ir galiausiai pralaimėjo 58:77.

Išmėgink.LT gretose, kurie vis dar verčiasi be traumą patyrusio įžaidėjo Gedimino Ubarto, kuriam visa krepšinio teisėjų bendruomenė linki greito išgyjimo, rezultatyviausias buvo Nerijus Adomaitis, surinkęs 16 taškų. Po 14 pridėjo Vytautas Ubartas ir puikiai debiutavęs Vilius Urniežius, kuris dar atliko ir 9 rezultatyvius perdavimus.

OoO gretose nesustabdomas buvo „bokštas“ Tomas Pribušauskas, kuris surinko 21 tašką ir sugriebė 19 kamuolių.

Wacky Tubeman įsirašė antrą pergalę per savaitę ir jų turi jau 10!

Sekmadienio vakaro rungtynės nuo pat pradžių atrodė bus kitokios negu sunki pergalė ketvirtadienio vakarą. Kantriai didindami savo pranašumą į rūbinę Wacky išėjo turėdami dviženklį pranašumą – 44:32.

Trečiasias kėlinys, panašu, kad buvo skirtas sutvarkyti visiems formalumams, ŽŪK deficitas prieš lemiamą ketvirtį padidėjo iki 22 – 75:53. O naujas iškeltas tikslas – pelnyti 100 taškų, pavyko idealiai, galutinis rezultatas – 100:78.

Wacky Tubeman gretose Renatas Bliuvas pelnė 25 taškus ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus, o Gaudentas Puškorius išlaikęs ketvirtadienio rungtynių ritmą surinko 24 taškus ir 11 atšokusių kamuolių.

ŽŪK ekipoje Oskaras Plieskis pelnė 24 taškus, Algirdas Vilimas pridėjo 20.