Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

„Matininkų taurės“ pirmosios pusfinalio rungtynės.

2016 metų sezonas įgauna maksimalų pagreitį - praėjusį sekmadienį buvo žaidžiamos „Matininkų taurės“pusfinalio rungtynės.

Pirmieji į kovą stojo esami „MATININKŲ TAURĖS“ čempionai „ŠIAULIŲ GEODEZININKŲ RINKTINĖ“ bei „GEOVISATOS“ vyrai, kurie titulais nenusileidžia nei vienai turnyre dalyvavusiai komandai.

Šių komandų dvikova ir kovingumas tikrai papuoštų bet kokios lygos ne tik pusfinalį bet ir finalą. Nuo pat pirmos varžybų minutės užvirė lygi kova, ir nežadėjo nei vienai, nei kitai komandai lengvos pergalės. Panaši kova vyko iki ketvirtojo kėlinio pradžios, nors „Geovisata“ jau turėjo keleto taškų persvarą. Paskutinio kėlinio metu Geovisata vis dažniau stojo prie baudų metimo linijos, o Šiaulių vyrams nesisekė greitai atsakyti taškais. Finalinė sirena skelbė ilgą suolą turėjusios „Geovisatos“ pergalę.

Po varžybų pakalbintas Šiaulių komandos vadovas Linas Viliopas sakė : „ Eilę metų žaižiame ta pačia sudetimi, gal kiek suolelis tapo trumpokas, be to vienas aukštas žaidėjas žaidė traumuotas, ir mano rankos visos „mėlynos“ po ketvirtfinalio rungtynių...“ Geros nuotaikos Linas dėstė savo mintis ir žadėjo puikią ir stiprią kovą mažajame finale būsimiems varžovams.  

Komandos lyderis Ovidijus Medišauskas bei keli komandos draugai įžvelgė kelis abejotinus epizodus ketvirtajame kelinyje, kurie jų manymu, taip pat turėjo įtaką rezultatui. Nežiūrint į nieką, visi buvo nusiteikę šį sekmadienį laukiančiai kovai.

Pakalbintis „Geovisatos“ vadovas Vytautas Rudminas, pergalės receptu vadino, tai kad šiose varžybose jo komanda buvo tiesiog stipresnė. Gilintis į smulkmenas "Geovisatos" vadovas nebuvo linkęs.