Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

MMA KL pasiekė pusiaukėlę! (komandų apžvalga)

Visos komandos yra sužaidusios 6-7 rungtynes (išimtis JAMAM, kuri jau spėjo sužaisti 8 susitikimus), o tai reiškė, kad atvažiavome iki reguliariojo sezono pusiaukelės, kuriame iš viso ekipos sužais po 13 susitikimų. Šiame straipsnyje Jums pristatysime ką prognozuojame komandoms antroje pusėje.

TOP komandų ešalonas:

Naresta (6-0) – viena iš dviejų MMA lygos ekipų, kuri savo pralaimėjimų grafoje vis dar nešiojasi baranką ir, ko gero, kovos dėl „POLE“ pozicijos reguliarajame sezone. Ekipos privalumai tie, kad jau daug metų žaidžia kartu, o šįmet buvo priimtas sprendimas išplaukti į platesnius vandenis, todėl Narestos kolektyvas nusprendė dalyvauti Sostinės C lygoje, kas tikrai suteikia šiems vyrukams daugiau patirties žaidžiant prieš gerokai mažiau aukštesnio lygio krepšinio mačiusius varžovus MMA lygoje. Ekipoje yra daug garsių pavardžių, tiesa, dėl apribojimų kai kurie jų šioje lygoje negali žaisti, bet patarimai skriejantys nuo suoliuko gali būti aukso vertės. Taip pat, Narestos marškinėlius vilki Marius Tenikaitis, kuris bet kada gali patempti stringančią komandą.

WACKY TUBEMEN (7-0) – antroji ekipa, kuri vis dar neleidžia varžovams pajausti pergalės kartėlio. Mažai, kas abejoja, kad pavasarį WACKY su Naresta kovos dėl pirmosios pozicijos reguliarajame sezone. Ekipa irgi daugelį metų žaidžia kartu, todėl ekipos žaidėjai matę daug šilto ir šalto, ir tikrai žino, kaip reikia žaisti lemiamas kovas, o savo jėgą puikiai parodė 121:79 įveikdami tikrai pajėgią Sudervės komandą.

Ismegink.LT (5-1) – vienas kitą nuo seno pažįstantis kolektyvas, tačiau praktikos stygius kartais kiša koją šiai komandai, tačiau užsispyrimo jai tikrai netrūksta, tad gerai susiklosčius aplinkybėms ši ekipa gali įsiterpti į kovą dėl pirmosios vietos. Puikūs egzaminai šios ekipos laukia dar iki naujųjų metų. Gruodžio 16 dieną teks jėgas išmėginti su WACKY TUBEMEN komanda, o jau po dviejų dienų (gruodžio 18 d.) lauks Narestos iššūkis. Pažiūrėsime kokios nuotaikos šventes pasitiks „mėgintojai“.

Sudervė TEAM (4-2) – nors dėl mažesnio sužaistų rungtynių skaičiaus ši komanda šiuo metu yra vos 7-oje vietoje, tačiau abu pralaimėjimai patirti grupės lyderiams, taip pat buvo įveiktas kitas pajėgus klubas Ismegink.LT, tai reiškia, kad antroje sezono pusėje Sudervės laukia sąlyginai lengvesnis tvarkaraštis ir jei tik nebus atsipalaiduota, visi šansai reguliarujį sezoną baigti tarp 3 pajėgiausių komandų.

Komandos, kurios bet kada gali įkasti:

JAMAM (5-3) – vienintelė ekipa jau sužaidusi 8 rungtynes. Turi vieną aiškiai išreikštą lyderį – Titą Šepetį, kuris gerą dieną yra beveik nesustabdomas. Jei tinkama diena ir likusiai komandai, kurioje netrūksta metikų, JAMAM gali tapti rimtu iššūkiu bet kuriai ekipai, todėl neabejojame, kad ekipa reguliarujį sezoną baigs aštuntuke.

Du Karaliai (4-2) – neblogai sukomplektuota komanda, kuri turi gana aiškiai išreikštus lyderius, tiesa gana trumpą atsarginių suolelį. „Pokeristai“ dar nei kart nežaidė su TOP komanda, todėl tikrąjį šios ekipos pajėgumą galėsime sužinoti tik kitais metais, kuomet tarp varžovų bus ir itin grėsmingų pavardžių.

NMA (3-4) – komanda, kurios didžiausia bėda yra itin trumpas suoliukas. Dažniausiai gerai pradedamos rungtynės, bet antroje rungtynių pusėje pradedama trūkti jėgų arba išlenda pražangų problema. Sutvarkius žmonių lankomumo problemą ir pradėjus rinkti į rungtynes bent 8-9 žmones, NMA gali kelti problemų visiems varžovams.

Lietuvos Rytas (3-3) – vėlgi, dar viena, daug metų kartu žaidžiantį ekipa, tiesa ekipa jau sužaidė abejas rungtynes su grupės lyderiais ir patyrė labai netikėta pralaimėjimą apačioje esantiems 3A krepšininkams, tad naujųjų metų kovo žada gana daug ir visus šansus pagerinti savo pozicijas Lietuvos Ryto ekipa laiko savo rankose.

ŽŪK (4-3) – nors dabar ŽŪK žengia 5-oje vietoje, bet jau dabar ko gero yra sužaidę su visais varžovais iš apačios, kas automatiškai reiškia, kad antroje sezono dalyje varžovai nebus patys lengviausi ir kiekvienose rungtynėse reikės kovoti iki pat pabaigos norint išlaikyti dabar turimas pozicijas.

Tie, kurie gali nustebinti:

Out of Office (2-5) – itin mažas lankomumas, didžiausia OoO bėda. Surinkti daugiau nei 7 žaidėjus šiam klubui misija neįmanoma, o ir tiek ateina tikrai ne visada. Nors savo gretose turi milžiną Tomą Pribušauską, kuris yra antras pagal naudingumą ir pirmas pagal atkovotus kamuolius (20,83 atkovoto kamuolio per rungtynes!!!). Jėgų ir atsarginių neturėjimas pakišo koja daugelyje rungtynių, todėl po naujųjų metų tik nuo pačių Out of Office priklauso ar jie sugebės pagadinti nervus favoritams.

Taika (2-5) – dar viena eilę metų kartu žaidžianti ekipa. Aukščiau bambos komandai iššokti gal ir nepavyks, bet abi pergalės iškovotos prieš pagrindinius konkurentus dėl aukštesnių pozicijų, o pralaimėjimas 72:83 Narestai rodo, kad prie gerų aplinkybių mesti iššūkį galima visiems.

Geodeziniai matavimai (1-6) – kovota su visais, bet iki pergalės vis kažko priktrūkdavę, o vienintelė pergalė iškovota techniniu rezultatu (20:0) prieš nesusirinkusius 3A vyrukus. Rezultatai rodo, kad ateina laikas iškovoti pergalę ir savo jėgomis.

3A (1-6) – vienintelė pergalė iškovota gana netikėtai įveikiant Lietuvos Rytą, žinant, kad antroje sezono pusėje laukia nemažai lentelės kaimynų, ši ekipa tikrai gali gerokai pagerinti savo akcijas.

GTeam (0-7) – lygos naujokams kiek nepasisekė ir pirmoje sezono dalyje jie gavo itin nepavydėtiną tvarkaraštį, todėl šansų pagalvoti apie pergalę nelabai turėjo (mažiausiais pralaimėjimas 22 taškų skirtumu), tačiau jau greitu metu laukia nemažai varžovų, kurie yra visai šalia, todėl tinkamai susirinkus į rungtynes, pirmoji pergalė taip pat turėtų ateiti.