Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

Pasisekusi Lentvario generalinė repeticija ir KKSC staigmena

Artėjant vasarai vis didesnį pagreitį įgauna Trakų rajono krepšinio taurė, kurioje jau visos komandos sužaidė bent po rungtynes. Gegužės 17 dieną į kovą stojo RPK - Lentvaris ir Trakai - KKSC. 

Pirmieji į kovą stojo Trakų rajono "angelai sargai" - RPK ir svečiai iš Lentvario. Nors komandų pozicijos skirtingos - Lentvaris iškovojęs 2 pergales, o RPK patyrę pralaimėjimą, tačiau lentvariečiai lengvos kovos negalėjo tikėtis ir nors pirmajame kėlinuke geriau atrodė Lentvaris, tačiau jau antrajame pareigūnai kibo į atlapus ir įpusėjus rungtynėms turėjo vos 6 taškų deficitą - 26:32. Tačiau antroje pusėje pareigūnų jėgos seko greičiau negu jų varžovų ir jau po 3 kėlinių Lentvaris pirmavo dviženkliu skirtumu - 55:41. Paskutiniame ketvirtyje beliko tik formalumai, nors vieną užduotį Lentvaris turėjo - 6-uoju numeriu paženklintus marškinėlius vilkėjęs Rolandas Zagorskas visomis išgalėmis stengėsi įmesti nors vieną tolimą metimą, tačiau kiekvieną nesėkmingą palydėdavo kandūs ekipos draugų juokeliai - R. Zagorskas tritaškio taip ir neįmetė. Tikslo nepasiekė nė vienas iš 16 mestų tritaškių, tačiau nepaisant tokios netaiklių metimų salvės R. Zagorskas, pelnęs 18 taškų, buvo rezultatyviausias rungtynių žaidėjas. Lentvaris iškovojo pergalę 74:54. 

Priminsime, kad šios varžybos turėjo įvykti penktadienį, tačiau buvo atkeltos, nes Lentvario ekipos pagrindu sudaryta Rumida pateko į Sostinės krepšinio C lygos finalo ketvertą. Linkime lentvariečiams sėkmės parodyti savo raumenis sostinėje!

Antroje vakaroje dvikovoje išvydome nuostabų krepšinio spektaklį - jaunieji Trakų KKSC krepšininkai kiek sensacingai 78:74 įveikė turnyre pirmąsias varžybas žaidusius Trakų krepšininkus. 

Nors rungtynes geriau pradėjo patyrę Trakų vyrai, kurie lėtu ir protingu žaidimu puolime bei agresyviu žaidimu gynyboje šiek tiek išmušė KKSC iš vėžių, tačiau pastarieji greitai prisitaikė ir jau po dviejų kėlinių komandas skyrė vos vienas taškas - 36:35. Ilgosios pertraukos metu KKSC treneris Renatas Kurilionokas atrado receptą, kuris veikė ir jau nuo pat pradžios jaunieji krepšininkai čiupo jautį už ragų ir įgijo 7 taškų persvarą, o prieš lemiamą ketvirtį turėjo 5 taškų pranašumą - 57:52. Nors nuo pat pradžios Trakai labai stengėsi pranašumą ištirpdyti, tačiau KKSC žaidė protingai bei sugebėjo laikyti 4-6 taškų pranašumą beveik visą kėlinį, bet patyrę Trakai vis tiek sugebėjo pačioje kėlinio pabaigoje "grįžti" į žaidimą ir likus žaisti nepilnai minutei Trakai jau pirmavo 74:72. Tiesa, ant bedugnės krašto atsidūrę KKSC vaikinai nesubyrėjo, likus žaisti 23 sekundes Lukas Miliauskas fantastišku tritaškiu su varžovo pražanga išvedė KKSC į priekį. Lemiamoje atakoje į savo gynybos voratinklius Trakus įvėlęs KKSC jaunimas privertė varžovus sužingsniuoti, o baudos metimais užtvirtino pergalę - 78:74.