Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

Reguliarojo sezono pabaiga ne už kalnų – kas mūsų dar laukia?

MMA krepšinio lygos kovotojai artėja prie reguliaraus sezono pabaigos, kuomet 8 geriausios ekipos toliau aiškinsis santykius dėl pirmojo čempionų diržo, o likusios 6 žais paguodos dvikovas mažojoje taurėje. Komandoms likę sužaisti 1-3 rungtynes reguliarajame sezone, tad jau galima braižyti šiokį tokį atkrintamųjų varžybų paveikslą.

Lyderių kaktomuša

Wacky Tubeman (11/0) ir Narestos (10/0) krepšininkai, nors ir turėjo itin atkaklių rungtynių, kur viskas sprendėsi pabaigose, tačiau po kol kas sugebėjo iš balos išlipti sausi ir vasario 21 dieną aiškinsis, kurie užsidės reguliariojo sezono nugalėtojų karūną.

Trečiojo laiptelio dalybos

Sudervė TEAM (8-2) nepasipriešino nei vieniems iš lyderių (-25 ir -42), tačiau su kitais varžovais susitvarkė gana užtikrintai, tad jei neišvysime 3 pralaimėjimų iš eilės reguliariojo sezono pabaigoje Sudervės miestelio atstovai liks 3-ioje vietoje.

Išmėgink.LT (8/4) patyrė gan netikėtą pralaimėjimą Taikos komandai (78:79) ir pakilti į 3-ią vietą šansų beveik nebeturi, bet dėl tarpusavio pranašumo prieš Lietuvos ryto (7/4) ekipą laiko visus šansus likti 4-oje vietoje.

5-6 vietų išdalinimas

Pagal dabartinę situaciją geriausioje pozicijoje įsikūrę yra jau minėti Lietuvos ryto (7/4) ir JAMAM (6/5) atstovai. Medijos pasaulio atstovai turi tarpusavio pergalę prieš JAMAM, todėl užimti 5-ą turi daugiausiai šansų. JAMAM dar laukia pasisparingavimas su vienais iš lyderių – Narestos krepšininkais, todėl greičiausiai pakilti aukščiau 6 vietos nepavyks, o ir ją išsaugant teks gerokai paplušėti.

Paskutinių bilietų graibstymas

Į paskutinius 2 bilietus pretenduoja net 4 klubai – Du Karaliai (5/5), Taika (5/6), ŽŪK (5/7) ir NMA (5/6). Du Karaliai yra patys savo situacijos šeimininkai, nes jiems liko sužaisti net 3 mačus, tačiau net 2 iš jų prieš TOP4 esančius klubus (Išmėgink.LT ir Sudervė TEAM). Taika taip pat turi gerus šansus, nes liko dvejos rungtynės, iš jų vienos prieš tiesioginius varžovus (NMA), kurios ir gali būt lemiamos. ŽŪK likę vos vienerios rungtynės, o ir tos prieš pralaimėjimo kartėlio nepatyrusius Narestos krepšininkus. NMA šansus labai blogina savo sąskaitoje esantis techninis pralaimėjimas, bet laimėję abejas rungtynes NMA turėtų labai neblogos šansus įšokti į nuvažiuojantį aštuntuko traukinį.

Paskutinis ešalonas

Čia viskas gana paprasta, mūsų spėjimu vietos neturėtų keistis dėl tarpusavio pranašumų ir likusių varžovų, o rikiutė yra tokia:

11. Geodeziniai matavimai (3/10)

12. Out of Office (2/9)

13. 3A (2/10)

14. G-Team (0/11)

 

Visoms ekipoms linkime sėkmingų kovų užbaigiant reguliarujį sezoną!