Ismegink.LT
58
Naresta
62
WWIAFTM
70
Vilniaus Vilkas
59
Out of Office
47
MIRAŽAS
68
Naresta
67
Vilniaus Vilkas
49
Ismegink.LT
65
WWIAFTM
56
Naresta
61
NMA
52
JAMAM
38
Vilniaus Vilkas
52
WWIAFTM
87
LIETUVOS RYTAS
78
Ismegink.LT
83
Sudervė TEAM
58
Vilniaus Vilkas
71
Sudervė TEAM
46

Žaidimai baigėsi, metas atkrintamosioms!

Sulig pavasariu ir gerėjančiu oru lauke, artėja rimtos kovos ir MMA krepšinio lygoje. Vienos komandos sieks aukščiausių tikslų ir tęs kovą Didžiosios taurės varžybose, kai kurioms sezonas nesusiklostė taip kaip norėta ir bus galima sezoną baigti kovojant dėl Mažosios taurės.  

Didžiosios taurės ketvirtfinalių apžvalga:

Wacky Tubeman – Du Karaliai

Priminsime, kad ekipos susitinka du kartus, tad sužaidus du kartus reikia būti įmetus bent vienu tašku daugiau negu varžovas.

Wacky Tubeman reguliariajame sezone taip ir nesuklupo (13-0), o savo šios dienos varžovą sutriuškino įspūdingu stiliumi – 120:74, tad panašu, kad čia matysime kažką panašaus į Dovydo ir Galijoto dvikovą. Ar turi šansų sportinio pokerio klubo atstovai? Greičiausiai abejos rungtynės turėtų pasibaigti gana įtikinamomis Wacky pergalėmis, o Du Karaliai turėtų džiaugtis, jei bent vienose rungtynėse sukurs intrigą.

Naresta – Taika

Sezono finiše Naresta kluptelėjo prieš Wacky ekipą ir taip liko antroje vietoje, tačiau panašu, kad komanda dėl to tikrai neišgyveno. Akivaizdu, kad šiame sezono tarpe Narestos prioritetas yra atkrintamosios SKL C lygoje, kur ekipa yra tarp favoritų. Tačiau šioje lygoje negali žaisti 3 starto penketo žaidėjai, tad MMA yra puikus šansus save atskleisti mažiau žaidžiantiems žaidėjams. Reguliariajame sezone Naresta iškovojo pergalę tik 11 taškų skirtumu – 83:72, tiesa tose rungtynėse nebuvo nei M. Tenikaičio, nei A. Pranevičiaus. Serijos favoritai išlieka Naresta, tačiau viskas priklauso kokią sudėtį ekipa deleguos.

Sudervė TEAM – JAMAM

Serija, kurioje labai daug šansų išvysti intrigą. Sudervė TEAM reguliariajame sezone klupo tik prieš virš savęs likusias ekipas (Wacky ir Naresta), o tarpusavio mačas buvo laimėtas 12 taškų skirtumu. Vėlgi, Sudervė savo prioritetų sąraše MMA lygos nelaiko pirmoje vietoje, tačiau tokia serija būtų puikus pasiruošimas VKL IV lygos atkrintamosioms. JAMAM pagrindinis ginklas yra Titas Šepetys ir galime sakyti, kad jo žaidimas šioje serijoje bus tas faktorius, kuris arba leis JAMAM kovoti dėl patekimo toliau arba teks baigti sezoną ketvirtfinalyje.

Išmėgink.LT – Lietuvos rytas

Akivaizdu, kad serija tarp komandų, kurios lentelėje liko viena šalia kitos turėtų būti įdomiausia. Reguliariajame sezone „mėgintojai“ šventė gana solidžią pergalę – 71:56, bet ten viskas nebuvo taip lengva, kaip gali pasirodyti. Dar po 3-io kėlinio Lietuvos rytas turėjo minimalią persvarą ir sugriuvo tik lemiamame ketvirtyje. Jei Išmėgink.LT susirinks į rungtynes gausiai, serijos favoritų statusas linksta į jų pusę, bet Lietuvos ryto ekipa savo pusėje Eligijų Redecką, tiesa, reguliariajame sezone buvęs „Sakalų“ įžaidėjęs parodė mažesnį negu 50% lankomumą (6/13), todėl jo faktorius šioje serijoje taip turės didelę įtaką.